Следва

Win it! Парфюм Stories на DKNY

Михаела Филева проговори за Гришо

love is in the air...
 

Celebrities преди 5 години

Ние го приемаме за "Да", защото някак точно така ни звучи. Михаела Филева е новата изгора на Григор Димитров. Може и Григор да е новият на Михаела, както ви харесва. 


Яхаме вълната медийно и хорско любопитство, работата ни изисква да следим изкъсо светските среди, пък и Михаела и Григор са красиви млади българи, които, комбинирани, ще са радост за всяко, и редакционно, и нередакционно око, и съответно /както го изисква професионалната етика/ питаме моментално младата певица за коментар.

Следва лаконичното: "Ще има официално становище по темата /ооооопс/. И... още разочарована съм от медията ви /още по-голямо оооооопс/.



Какво говорят откровенията на певицата в този им ред - първо, да, вярно е, при това го приемаме сериозно, щото даже ще се изявяваме с официално становище, и второ - вие що ме питате, разочарована съм! От какво, Михаела, че не написахме и ние, като останалите, без да се поинтересуваме какво имаш и имаш ли изобщо нещо да кажеш, относно "Любили сме, любили и разлюбвали"?

По всичко личи, че Филева и Гришо наистина са двойка, но всячески се опитват да скрият страстните си пориви, въпреки че тя е тук, а той в Монако или в друга неизвестна точка на земното кълбо.

Съгласяваме се, че Мишето, както я наричат на галено, симпатично прилича на Никол Шерцингер - еднаква професия, висок ръст, смугли черти, и вероятно вече ще бъде наричана "Гришовица", както американската й колега преди нея, ама някак не може да кажем същото и за бившия на Филева - Павел от Pavell & Venci Venc, и Димитров, а вие?



Секунди след като публикувахме, Михаела допълни коментара си така: "Тъй като през последните няколко дни телефонът ми не спира да звъни, се чувствам длъжна да споделя официалната си позиция по темата. Като българка съм горда с успехите на тенесиста Григор Димитров. И това е всичко, което мога да кажа за него, тъй като не го познавам лично. Всичко, което четете по въпроса в "медиите", ако въобще могат да се нарекат така сайтове и издания, които не проверяват информацията, а напротив - разпространяват слухове, не е истина."
/запазили сме граматическите особености на коментара на певицата/

More Celebrities

Внезапно слабичката Кейти Пери и пак ли за онова лекарство става въпрос

Celebrities преди 9 часа

Кейти Пери и силно вталената й фигура, демонстрирана в прозрачна мрежеста рокля на музикалните награди iHeartRadio 2024 възбудиха добре познатия ни шум около "обичайния заподозрян" - Оземпик. 

Pre-Fall 2024 на Dior и всички звездни гости на Мария Грация Кюри

Celebrities преди 5 часа

На 15 април в Ню Йорк беше показана предесенната колекция на френската модна къща Dior. Творческият директор Мария Грация Кюри събра на първия ред куп на шоуто в Бруклинския музей куп звездни посланици на марката.