Street style вдъхновения: London calling

Street style вдъхновения: London calling

LFW, приказката за модата като революционер от улицата...

Ниските температури не представляваха проблем нито за сандалите, нито за голите гърбове излязли от гардеробера на британки, а и не само... защото It’s fucking Fashion Month…

London calling edition е само продължение и лек ъпгрейд на онова, което проследихме от улиците в Ню Йорк. За да бъдат част от импресивните модни дефилета на Victoria Beckham, Burberry, Mary Katrantzou, Benetton, Erdem и много други, любителите на модата задължително приготвят нещо ново, което ще покажат на стрийт папараците, дебнещи за ултра готино облекло на всеки ъгъл.

В Лондон, както налага и самият град, разглеждаме нещата в две посоки. Голяма част от гостите избраха семпла визия, изградена от цял или част от костюм, обогатена с различни по естеството модни продукти и привличащи вниманието аксесоари, решени в лукс, тренди или спортна стилистика. Доминантна част от присъстващите, обаче, заложиха на експериментаторския подход, обединяващ стилово различни и неконвенционални, модни продукти, съчетани в симбиотично съотношение. Аксесоарните допълнения в случая говорят повече от останалите неща, давайки усещане за смелост, екстравагантен моден вкус и авангардно поведение.

Нетърпеливо чакайки третата част, от улиците на Милано, се наслаждаваме на подбраните лондонски кадри по-долу>>>

 

 

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.