Следва

Останаха ни очите или по-семпло казано есенно-зимната Max Mara

Този ясен обект на желанието: These Boots Are Made for Driving

high speed babe

All fashion преди 5 години

Модели облечени като екзотични райски птици, заобиколени от винтидж автомобили Ferrari и Alfa Romeo, притихнали в гараж Traversi в Милано. Пера, бързи скорости и най-вече разкошни обувки, новото предложение на Attico моментално се превръща в този ясен обект на желанието ни/ви.

"Имахме чувството, че сме заключили Attico жената и беше време тя да излезе от затвора си", смеят се една през друга фаворитното ни авангардно италианско дуо Джорджа Тордини и Джилда Амброзио.

Шест сезона назад, модна къща Attico представяше дизайните си "затворени" в апартаменти, мезонети, зали в Миланския дворец и подобни производни. Ето че за есенно-зимния сезон нещата се размърдаха... и то как само!


Абстрахираме се от адски секси краката на Джилда и острия огнен поглед и черти на Джорджа, и обръщаме внимание на обувките от марката им.... защото, О, БОЖЕ, тези чепици заслужават да бъдат боготворени.

Сандали, обувки с отворена пета, боти на извънредно извънгабаритна подметка и ток, и ботуши с широка кройка - всички направени само за едно: да натискат до край педала на ръмжаща, пожелателно италианска, кола с конски сили над 100!


Е, разбира се, няма да върнем и дизайните, подходящи за разточително вечерно соаре, решени в стилистиката на 70-те и 80-те години, когато на пиедестал са поставени бляскавите материи и разгулните кройки.

Цялостно, новата колекция на Attico носи усещане са страшен максимализъм - суперколи, гигантски форми, калейдоскопски набор от лъскави металически тъкани и ярки тонове. От плисета, ресни и камъни, до електрическо синьо, фукция, лилаво и бананово жълто, креациите комбинират колърблокинг решения и анималистични принтове.

Шик? В никакъв случай! По-скоро авангардно, дръзко, ексцентрично и перфектно разграничаващо тънката линия между добрия и лошия вкус. За новия сезон момичетата зад Attico пращат ясно послание за уникалност и игрива ирония - убедете се сами в галерията горе>>>

More All fashion

Кой би предположил, че ципът е свързан с история за независимост?

All fashion преди 4 часа

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 22 часа

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.