Следва

Останаха ни очите или по-семпло казано есенно-зимната Max Mara

Този ясен обект на желанието: These Boots Are Made for Driving

high speed babe

All fashion преди 5 години

Модели облечени като екзотични райски птици, заобиколени от винтидж автомобили Ferrari и Alfa Romeo, притихнали в гараж Traversi в Милано. Пера, бързи скорости и най-вече разкошни обувки, новото предложение на Attico моментално се превръща в този ясен обект на желанието ни/ви.

"Имахме чувството, че сме заключили Attico жената и беше време тя да излезе от затвора си", смеят се една през друга фаворитното ни авангардно италианско дуо Джорджа Тордини и Джилда Амброзио.

Шест сезона назад, модна къща Attico представяше дизайните си "затворени" в апартаменти, мезонети, зали в Миланския дворец и подобни производни. Ето че за есенно-зимния сезон нещата се размърдаха... и то как само!


Абстрахираме се от адски секси краката на Джилда и острия огнен поглед и черти на Джорджа, и обръщаме внимание на обувките от марката им.... защото, О, БОЖЕ, тези чепици заслужават да бъдат боготворени.

Сандали, обувки с отворена пета, боти на извънредно извънгабаритна подметка и ток, и ботуши с широка кройка - всички направени само за едно: да натискат до край педала на ръмжаща, пожелателно италианска, кола с конски сили над 100!


Е, разбира се, няма да върнем и дизайните, подходящи за разточително вечерно соаре, решени в стилистиката на 70-те и 80-те години, когато на пиедестал са поставени бляскавите материи и разгулните кройки.

Цялостно, новата колекция на Attico носи усещане са страшен максимализъм - суперколи, гигантски форми, калейдоскопски набор от лъскави металически тъкани и ярки тонове. От плисета, ресни и камъни, до електрическо синьо, фукция, лилаво и бананово жълто, креациите комбинират колърблокинг решения и анималистични принтове.

Шик? В никакъв случай! По-скоро авангардно, дръзко, ексцентрично и перфектно разграничаващо тънката линия между добрия и лошия вкус. За новия сезон момичетата зад Attico пращат ясно послание за уникалност и игрива ирония - убедете се сами в галерията горе>>>

More All fashion