Следва

Diamonds are a girl’s BFF и в новата колекция на Scervino

Oscars 2019: Кой какво облече?

red carpet finest...

All fashion преди 5 години

Лейди Гага с диамантената огърлица на Одри Хепбърн от "Закуска в Тифани, Ирина Шейк с къс боб и Чарлийз Терон брюнетка... червеният килим на тазгодишните кино награди "Оскар" ни изненада със симпатични стилистични решения, като смело може да твърдим, че фешън издънки почти нямаше.

Семпли и шикозни, този път големите имена във филмовата индустрия заложиха на сдържани визии, а кройките по тялото и ruffles детайлите бяха на пиедестал.

В галерията горе>>> разглеждаме кой какво облече, преминавайки по червения килим на Dolby Theatre в Холивуд.




P.S.: Имената, които трябва да запомните от бляскавата церемония са: Алфонсо Куарон за "Най-добър режисьор", Рами Малек за "Най-добра мъжка роля", Оливия Колман за "Най-добра актриса", Махешала Али за "Най-добра поддържаща мъжка роля" и Реджина Кинг за "Най-добра поддържаща женска роля". Приз за най-добра лента получи филмът "Зелената книга" на Фарели.

More All fashion

Кой би предположил, че ципът е свързан с история за независимост?

All fashion преди 5 часа

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 1 ден

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.