Следва

Годишен календар Dibla 2019

16+1 двойки от снощните "Оскари"

Oscars 2019...
 

Celebrities преди 5 години

Е, Брадли Купър не изпусна от ръка мама Глория, но и Ирина беше там, и то в каква рокля на Burberry само! Актьорът-режисьор получи цели три номинации на тазгодишните "Оскари" за A Star is Born, но въпреки че доведе и двете си любими жени на церемонията - остана без златна статуетка.

Семейното трио бе само една от "двойките" преминали по червения килим на престижното филмово събитие. Ние лично се разтопихме при вида на новото ни любимо холивудско дуо Рами и Луси, но и другите "влюбени гълъбчета" си заслужаваха.

Кой с кого на Oscars 2019 или иначе казано: Най-сладките двойки от 91-та церемония на филмовата академия на САЩ в галерията горе>>>

More Celebrities

Внезапно слабичката Кейти Пери и пак ли за онова лекарство става въпрос

Celebrities преди 1 ден

Кейти Пери и силно вталената й фигура, демонстрирана в прозрачна мрежеста рокля на музикалните награди iHeartRadio 2024 възбудиха добре познатия ни шум около "обичайния заподозрян" - Оземпик. 

Pre-Fall 2024 на Dior и всички звездни гости на Мария Грация Кюри

Celebrities преди 1 ден

На 15 април в Ню Йорк беше показана предесенната колекция на френската модна къща Dior. Творческият директор Мария Грация Кюри събра на първия ред куп на шоуто в Бруклинския музей куп звездни посланици на марката.