Следва

Хората говорят: За химията между Брадли и Гага

Time to party: Купонът на Vanity Fair след "Оскарите"

daring night...
 

Celebrities преди 5 години

Голо, по-голо, роклите на звездите от афтър партито на Vanity Fair, на което по традиция, всяка година след церемонията по връчването на "Оскарите", куп известни личности леят скъпо шампанско.

Фоайето на Wallis Annenberg Centre видя всичко: от почти голите Кендал Дженър и Рита Ора до огромната цепка на Майли Сайръс, украсена с диаманти на Bvlgari.

Кой още се появи с дръзка визия на купона на Vanity Fair разглеждаме в галерията горе>>> П.П.: И нашият секси Гришо беше там!
 

More Celebrities

Ричард Гиър, 74, и Алехандра, 41, на гала в Ню Йорк

Celebrities преди 1 ден

Ричард Гиър и Алехандра Силва подкрепиха благотворителната гала City Harvest, която се организира за набиране на средства за осигуряване на топла храна на тези, които имат най-голяма нужда от нея. На събитието присъстваха също Криси Тейгън и Джон Леджънд, тя - в приказна прозрачна рокля.     

Netflix в действие: горещата целувка на Хари и Меган

Celebrities преди 1 ден

Във Флорида се проведе благотворителен мач по поло, организиран от фондацията на херцога на Съсекс и принц Сийсо Сентебале от Лесото. В него участва лично принц Хари - той се състезава с дългогодишния си приятел и съперник в този спорт аржентинецът Начо Фигерас.