Следва

Кой е Били Портър и защо облече вечерна рокля, не смокинг, на Оскарите?

Хората говорят: За химията между Брадли и Гага

affair?

Celebrities преди 5 години

3:48 минути, в които той се бори със себе си да не я целуне, точно толкова ни бяха нужни, за да разберем, че емоциите между Брадли и Гага никак не само колегиални.

На вчерашната церемония по връчването на престижните филмови награди "Оскар", певицата и актьорът представиха на живо популярната песен Shallow, част от саундтрака на лентата A Star is Born.

Изпълнението на Брадли и Гага се оказа изключително чувствено и остави мнозина да се чудят на химията помежду им. Факт е, че през цялото време на сцената Купър внимателно държеше екранната си партньорка през кръста и сякаш и двамата за момент бяха забравили, че половинката на актьора - 33-годишната Ирина Шейк, е в публиката.


Между другото, Ирина Шейк стоически издържа 4-минутното музикално рандеву, в края на което тя дори подкрепи Брадли с целувка, а Гага с приятелска прегръдка.
Смеем, обаче, да гадаем, че зад кулисите, между модела и бащата на дъщеря й е имало сериозен разговор... още повече сега, когато Лейди-то е сингъл, а клюките за аферата й с 44-годишния Купър се засилват.


More Celebrities

"Не ми харесва да съм кльощава": Сара Джесика Паркър за няколко заветни килограма повече

Celebrities преди 5 дни

Чуваме как Сара Джесика Паркър казва в подкаста Glad We Have This Chat, че не харесва, че е толкова слаба, въпреки факта, че много хора й завиждат за това, и добавя, че би искала да наддаде на тегло, но не може, и се заслушваме с още повече старание.   

Гаражните разпродажби на звездите и кои от тях са в ход

Celebrities преди 6 дни

Гаражната разпродажба на Chloë Sevigny беше определена като "разпродажбата на века" миналата година, сега е ред на Courtney Love: все повече и повече известни хора препродават своите емблематични артикули, като организират ad hoc пазари.