Кой е Били Портър и защо облече вечерна рокля, не смокинг, на Оскарите?

Кой е Били Портър и защо облече вечерна рокля, не смокинг, на Оскарите?

"Аз съм просто мъж в рокля", казва Портър, една от главните сензации на галата...

Американският актьор, певец и сценичен изпълнител Били Портър прави смело „изявление", явявайки се на снощната Церемония по връчването на наградите Оскар в кадифена смокинг-рокля. Половодефиниращият аутфит, изработен от небезизвестния американски дизайнер Крисчън Сириано (победител в четвъртия сезон на Project Runway. Сещате се - онова предаване с Хайди Клум, като водеща, и Тим Гън + Нина Гарсия, като жури), подлуди заклетите ползватели на социални мрежи и събуди разпалени дискусии, продължаващи и към този момент.

Били открадна шоуто изпод носа и на дамите, и на господата на червения килим, създавайки същински фурор около себе си с екстравагантния аутфит. Докато масата коментари са подчертано положителни (но доколко са искрени, а не породени от страх - не се говори!), все пак някой се осмели да каже реалното си мнение (незадължително правилно или коректно, държим да отбележим). И това бе известният телевизионер Пиърс Морган, включил се с негативен коментар, в който нарича модния избор на актьора „абсолютно нелеп".

КОЙ Е БИЛИ ПОРТЪР?
49-годишният актьор е звезда в американската телевизионна програма Pose, наградена със Златен глобус за най-драматичен ТВ сериал. Там Били влезе в ролята на Прей Тел вече втори сезон, което му донесе и номинация за Злтен глобус в началото на годината. Въпреки че към момента е добре познато име в телевизионната и киноиндустрия, Портър започва кариерата си в театъра.

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.