Следва

Samba

Да или Не: Синята флорална рокля на Меган?

maxi...
 

All fashion преди 5 години

Вчера бе последната вечер на херцозите на Съсекс в Мароко, а Меган избра изключително стилен начин да приключи "турнето", изглеждайки зашеметяващо в рокля с лейбъл Carolina Herrera.


Седмият месец по никакъв начин не пречи на екс актрисата да удивлява феновете, залагайки на макси кройки, които падат свободно по тялото. Custom дизайнът на Dior, напомнящ кафтан, а сега и този модел - Меган определено обръща нова страница в майчинския си стил.

Факт е, че рядко виждаме Херцогинята да носи принтове, но тя без усилие се справи с флора- отпечатъка, който краси копринената шифонена рокля на Carolina Herrera. Кралската версия обаче една идея се отличава с тази от пистата, представена на есенно-зимното дефиле на марката в Ню Йорк в началото на февруари. Моделът на Меган е с отпусната талия, идеална за наедряващата й фигура, и има подплата, непозволяваща see-through ефект.



Ако искате да откраднете стила на съпругата на принц Хари, давайки скромните 8 хиляди лева
- то, имате късмет, защото дизайнът все още е на разположение в някой от онлайн гигантите за шопинг, за разлика от златния клъч с пчелата на Dior, който вече е not avaliable.



Ние определено сме много "ЗА" floaty dresses и едва чакаме да се стопли, за да заложим на подобни елементи от гардероба си. Този пролетно-летен избор на Меган изключително ни допада, а на вас? Отговорите в анкетата долу>>>

Анкета

Харесва ли ви синята флорална рокля на Меган?

More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 2 дни

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.