Следва

Dettagli di Moda di Milano 2019 vol.4: Romano & Alessandro

ДА, тя обу Birkenstock за "Оскарите" и ги съчета с кутюр Valentino

they deserve a red carpet, ah?

All fashion преди 5 години

Утилитарните сандали обещават да са ултра модерни прес пролетно-летния сезон, но ако ви идват в повече ви посъветвахме да ги замените с по-минималистичните им немски другари Birkenstock, които от години си играят на love/hate relationship с модните среди.

Е, вярвате или не "грозните чехли", които всъщност са адски удобни /заклеваме се/ дебютираха на червения килим. И то не на кой да е, а на този на тазгодишните "Оскари".

На кого му хрумна да съчетае рокля на пролетната колекция за 2019-та на Valentino с обувки като Birkenstocks? На актрисата Франсис Макдорманд, която излезе на сцената в Dolby Theatre, за да представи наградата за "Най-добра актриса".

И така... под розовата кутюр креация, дело на Пиерпаоло Пичоли, с гордост се мъдреха лимонено-жълти грозноватички сандали, които определено не останаха незабелязани - все пак са от фешън колаборацията BIRKENSTOCKxVALENTINO.

"Нося този сандал през по-голямата част от живота си. Birkenstocks ме преобразиха не само физически, но и психологически. Всичко, което исках, беше да имам един от любимите си цветове: лимоненожълт. И сега те съществуват!", каза кратко и ясно Франсис за интересния си избор на чепици.

Go girl, защото такива нетипични, комфортни и стойностни модни избори винаги трябва да бъдат подкрепяни!

More All fashion