Следва

Dettagli di Moda di Milano 2019 vol.4: Romano & Alessandro

ДА, тя обу Birkenstock за "Оскарите" и ги съчета с кутюр Valentino

they deserve a red carpet, ah?

All fashion преди 5 години

Утилитарните сандали обещават да са ултра модерни прес пролетно-летния сезон, но ако ви идват в повече ви посъветвахме да ги замените с по-минималистичните им немски другари Birkenstock, които от години си играят на love/hate relationship с модните среди.

Е, вярвате или не "грозните чехли", които всъщност са адски удобни /заклеваме се/ дебютираха на червения килим. И то не на кой да е, а на този на тазгодишните "Оскари".

На кого му хрумна да съчетае рокля на пролетната колекция за 2019-та на Valentino с обувки като Birkenstocks? На актрисата Франсис Макдорманд, която излезе на сцената в Dolby Theatre, за да представи наградата за "Най-добра актриса".

И така... под розовата кутюр креация, дело на Пиерпаоло Пичоли, с гордост се мъдреха лимонено-жълти грозноватички сандали, които определено не останаха незабелязани - все пак са от фешън колаборацията BIRKENSTOCKxVALENTINO.

"Нося този сандал през по-голямата част от живота си. Birkenstocks ме преобразиха не само физически, но и психологически. Всичко, което исках, беше да имам един от любимите си цветове: лимоненожълт. И сега те съществуват!", каза кратко и ясно Франсис за интересния си избор на чепици.

Go girl, защото такива нетипични, комфортни и стойностни модни избори винаги трябва да бъдат подкрепяни!

More All fashion

Кой би предположил, че ципът е свързан с история за независимост?

All fashion преди 6 часа

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 1 ден

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.