Рапсодия в синьо от Giorgio Armani

Обсебени от дълбочината на вечерта, красиво избродирана със синеещи се оттенъци, потъваме в новото предложение на Giorgio Armani. Иконичният италиански дизайнер, за колекцията Есен/Зима 2019 избира нощта, с всичките и тонове, озаглавявайки я като „Рапсодия в синьо”.

Творейки в мистична, мрачна и дълбока, като състояние, посока, синьор Армани създава ансамбли на базата на характерните за него – идеална пропорционалност, свръхестествена точност, майсторска конструктивност и преди всичко, перфектен тейлъринг. Сходно с темата, дизайнерът разработва формите, следвайки траекторията на луната, довеждайки  кройките до плавно оформени, леки по линия и масивни като усещане.

Наблюдавайки тъмната страна на природата, Джорджо скулптурира предложението си, предимно в полето на тежките драматични тъкани, избирайки габардина, вълната и кадифето като главни деликатно дооформени с мистичността на фино бродираната дантела, шифон и коприна.

Правопропорционално с избраната посока, цялото е аранжирано в дълбока гама на безкрайно множество сини и черни тонове, като перфектният завършек е осъществен чрез абстрактно десенирани принтове, сиви и сребристи оттенъци, интерпретиращи лунарната светлина.

Синята вечерна рапсодия на Giorgio Armani, в галерията горе>>>

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.

Още от ViewSofia