Следва

Защо промяната за жените на работното място е отдавна закъсняла

#GIRL: Хари & Меган ще си имат момиченце

royal baby news...

Celebrities преди 5 години

След струващото половин милион долара бебешко парти на херцогинята на Съсекс оставаше и да не разберем какъв пол ще е кралският наследник.


Принц Хари и Меган Маркъл ще си имат МОМИЧЕ!

Или поне това твърди кратко видео, демонстриращо украсата на луксозния бебешки купон, който Амал Клуни и Серина Уилямс спретнаха на 37-годишната кралска снаха.

Клипчето, изтекло в Instagram, показва отрупана със сладкиши маса, в центъра на която седи торта, украсена с фигурките на Хари и Меган, които бутат бебешка количка.

 

Декорът е предимно решен в момичешките меки тонове на розовото и лавандуловото, но доказателство намираме в никак недвусмисленият хаштаг #GIRL, който издава пола на кралското бебе, което трябва да проплаче през април.

Между другото, любопитното е, че херцозите на Съсекс на няколко пъти обявиха на всеослушание, че не искат да знаят пола на наследника си до момента, в който той се роди. Е, очевидно мама Меган и тати Хари вече са разбрали, че ще възпитават дъщеря... Чудим се, дали няма да се казва Даяна?


More Celebrities

Тенис мода номер 4 от Зендая, този път в бяло

Celebrities преди 18 часа

Тенис модното турне на Зендая вече е към своя край. Признаваме се, никога не сме се радвали толкова на буквалната мода. Стилът на актрисата, вдъхновен от тениса, за премиерата на предстоящия филм Challengers, обаче, определено е нещо много специално. През уикенда видяхме разнообразие от бели тенис визии в Милано, следващи показаното в Сидни, Париж, Рим и други столици, така че се гмурваме в приказния стилов свят на талантливата актриса, създаден от стилиста Лоу Роуч (Law Roach), за пореден път.