Следва

#ootd: Fashion uniform

Имаш си пуловер? Не го обличай!

новият начин...

All fashion преди 5 години

Типично по женски, вторият месец от годината реши да покаже номерата си накрая, което автоматично значи, че имаме бонус няколко седмици, в които все още да стилизираме зимни аутфити.

Добрият стар познайник - пуловерът, е ТУК и обещава да ни топли, когато няма друг/и. Взимаме под внимание, обаче, модният трик, които обикаля улиците на Седмицата на модата - първо в Ню Йорк, после в Лондон и Милано, а сега и в Париж.

Не е това, което носите, а как го носите!

Класическият стил is back, а преведено това звучи така: пуловерът трябва да е уютно увит на раменете - обикновен елегантен естетически акт, който вече "поробва" стрийт модния живот, а и не само. Например, в prefall `18 колекцията си за Celine Фиби Файло, преди окончателно да си тръгне, ни покани да носим два идентични пуловера. Единият облечен, другия използван като шал. Стилистичен трик, който априори не изглежда да има повече променливи, докато фешън гурутата не решиха друго!

Редактори, стилисти и модни експерти вече вирусно въведоха ново ръководство за използването на пуловер: той все още се носи на раменете или като шал, НО - над палтото!


Въпреки че самото упражнение е изключително симплицирано, то резултатът обещава класически, елегантен и една идея дързък завършен на визията.

Върху кемъл палто, дизайни с мъжки характер в диапазона на сивото, контрастиращ на all black визията или даващ цвят на nude палитрата - трикът с пуловера върху палто е перфектното модно решение за минусовите температури.


More All fashion