Следва

Различната Fall 2019 колекция на Mugler

Rave chic: Софистицираната и много освободена мацка на Saint Laurent

fluorescent...

Runway преди 5 години

103, 18 от които мъжки, точно с толкова креации Антъни Вакарело ни влюби в себе си отново, и отново, и отново.

Привидно традиционното - дръзки feminine дизайни с привкус на строга линия и мъжкарско излъчване, noir палитра и тук-таме проблясъци от сребристо и златисто. Силуетите със силно изразени рамене и съществени асиметрични части доказаха, че креативният на Saint Laurent отново излиза извън рамките на приетото и предпочита независимото.

"Искам да дам сила на жената", споделя Вакарело, признавайки, че не желае да говори за оувърсайз тренда, а за структурираните силуети.

"Мацката на Saint Laurent не е войн, не е злобна, тя просто е уверена", допълва още главният.

Иконичното smoking сако е там, ултра късите шорти, също. Текстилно цялото е предимно решено в коприна и сатен, а къдрите са сериозен акцент. Новата колекция на френската марка ясно очертава тънката граница между власт и чувственост, въпреки че се обляга на постулати в мъжкия тейлъринг.

И после... game changer - гигантската, сякаш безкрайна, стъклена кутия на Вакарело се превърна в rave hotspot, а моделите започнаха да дефилират под UV светлина, която да разкрие пълния разкош на "светещите" дизайни, обувки и аксесоари, украсени с блясък и пера.

Емблематичният моден замах на Антъни за Saint Laurent никога не е изглеждал по-добре - доказателство, че симбиоза между одата за наследството на Ив Сен Лоран и модерното парти усещане може да съществува.

Цялата есенно-зимна колекция разглеждаме в галерията горе>>>

More Runway

Седмица на модата в Париж Есен/Зима 2024: простата гениалност на Miu Miu

Runway преди 2 седмици

Не знаем как, но Miuccia Prada не спира да ни учудва, впечатлява и вдъхновява с желанието си да разглоби всяка колекция и всеки тоалет, независимо дали в Prada или Miu Miu, на неговите зъбчета и компоненти.