Следва

Ето я: Последната рекламна на Chanel, заснета от Карл Лагерфелд

Различната Fall 2019 колекция на Mugler

“Този сезон е различен, a това беше моята цел...

Runway преди 5 години

…Правя характерните за Къщата неща, но също така ,се гмурнах в страстта си към развитие на тъканта.", разказва младият креативен директор Casey Cadwallader за новата колекция Mugler. За предложението Есен/Зима 2019, дизайнерът набляга на разпознаваемите белези на марката, трансформирайки ги през собствена призма.

Творейки в емблематична Mugler посока - футуризмът, мистичността и строгостта, перфектно са интерпретирани чрез изискания тейлъринг, конкретната линия и скулптурирания силует. Инкорпорирайки собствените си идеи, креативният изгражда ансамбли с лека свобода във формата и прибрани пропорции, разиграни чрез различни дължини.

Имайки предвид богатата история на модната къща, Cadwallader обръща внимание на принтовете, като разработва собствени десени, конкретизирани с думата herbal. Вдъхновен от Мурано стъкло, италиански под и мозайка, тверецът работи в абстрактна посока, обединена под формата на пачуърк, добавяща силна доза футуристичен дух.

Цялото е сътворено на базата на дълбоките сини и черни тонове, като допълненито ала Cadwallader навлиза с разнообразието от червени, сини, жълти и зелени нюанси.

Различната от предишните колекция на Mugler, в галерията горе>>>

More Runway

Седмица на модата в Париж Есен/Зима 2024: простата гениалност на Miu Miu

Runway преди 2 седмици

Не знаем как, но Miuccia Prada не спира да ни учудва, впечатлява и вдъхновява с желанието си да разглоби всяка колекция и всеки тоалет, независимо дали в Prada или Miu Miu, на неговите зъбчета и компоненти.