Следва

Любовта, без която не можем: Сет

Ирина unfollow-на Гага: Започва ли войната?

affair...

Celebrities преди 5 години

Дни след сантименталното им музикално представяне на сцената на филмовите награди "Оскар", хората все още говорят за недвусмислената химия между Брадли Купър и Лейди Гага, които в рамките на почти 4 минути всячески се бореха със себе си да не се целунат пред тълпа от известни личности, включително и половинката на актьора - Ирина Шейк, която наблюдаваше "любовната драма" от публиката.


Във вечерта на наградите 33-годишният модел привидно прие всичко изключително добре, като поздрави любимия си с целувка, а съперницата с прегръдка след общото им изпълнение на Shallow, носеща им "златен чичко" за най-добра песен.



Последваха снимки от афтър партито на Vanity Fair, където Брадли и Гага са неотлъчно един до друг, а Ирина похапва сладко-сладко бургери на диванчето до тях.






"Ако не бяха супер известни, никога нямаше да разберете, че Шейк е половинка на Купър. Те не си обелиха почти и дума през цялата вечер", издават източници.

Часове след това, папараци нащракаха актьора и красавицата в колата им из Ел Ей - привидно ядосани и скарани, с начумерени физиономии и абсолютно всякаква липса на близост.


Разбира се, в цялата картинка отново се появи и Лейди-то, която не пропусна да сподели кадър с Брадли в Instagram, допълвайки го с текст: "Трудно е да си представя нещо по-уникално от този момент, който споделих с истински приятел и творчески гений"

Просто приятел? Сигурна ли си, Гага? Още повече сега, когато се оказва, че Шейк е ънфолуълна певицата в Instagram, което очевидно показва, че двете не са в особено добри отношения след изпълнението на "Оскарите", превърнало се във вайръл тема навсякъде.

В драматично развилата се ситуация, сякаш като по поръчка, се намесва и бившата съпруга на Купър, която коментира снимка в социалната мрежа, чийто надпис гласи: "Има ли някакъв шанс тези двамата да не спят заедно?" със семплото, но говорещо много, "Ха".

Колебаем се дали да вярваме на преценката на Дженифър Еспосито, имайки предвид, че в автобиографията си, макар и не споменаваща точно име, тя нарече Купър "забавен, умен, дързък, наперен, арогантен и истински манипулатор".


Което от друга страна се връзва перфектно с изказването на Лейди Гага по повод разигралата се любов по време на Оскари сцена: "Брадли просто ми каза: Нека им дадем това, което искат да видят". Очевидно опитвайки се да се измъкне от ситуацията, в която всички я спрягат за любовница на Купър, още повече сега, когато се оказа, че е зарязала годеника си Кристиан и е сингъл.

Инсценирана или не, ние имаме мнение за аферата на Брадли Купър и Лейди Гага, но изгаряме от нетърпение да чуем вашето: Въртят ли тайна афера актьорът и певицата? Отговорите в анкетата долу>>>

Анкета

Въртят ли тайна афера Брадли и Гага?

More Celebrities

Внезапно слабичката Кейти Пери и пак ли за онова лекарство става въпрос

Celebrities преди 16 часа

Кейти Пери и силно вталената й фигура, демонстрирана в прозрачна мрежеста рокля на музикалните награди iHeartRadio 2024 възбудиха добре познатия ни шум около "обичайния заподозрян" - Оземпик. 

Pre-Fall 2024 на Dior и всички звездни гости на Мария Грация Кюри

Celebrities преди 12 часа

На 15 април в Ню Йорк беше показана предесенната колекция на френската модна къща Dior. Творческият директор Мария Грация Кюри събра на първия ред куп на шоуто в Бруклинския музей куп звездни посланици на марката.