Следва

ПЛАТОНОВ от Антон П. Чехов с премиера на Голяма сцена

Даниел Радклиф е ангел, а Стив Бушеми е Бог в комедийния сериал "Чудотворци"

Комедийният сериал „Чудотворци“, базиран на книгата на Саймън Рич „What in God's Name“ e най-новото заглавие в HBO GO...

Movies & TV преди 5 години

Актьорите Даниел Радклиф (ангелът Крейг), Стив Бушеми (Господ), Джералдин Вишванатан (ангелът Елиза ) и Каран Сони (мениджърът на ангели Санджей) забъркват лека и забавна ситуационна комедия в 7 епизода от по 20 минути. Първите два епизода вече са налични вонлайн стрийминг платформата, а нов ще излиза всяка сряда.


TM & © 2019 Turner Entertainment Networks, Inc. A WarnerMedia Company. All Rights Reserved.

Вижте трейлъра на „Чудотворци“ ТУК.

Действието се развива в офиса на „Рай ООД“. Господ (Стив Бушеми) е изключително отегчен и нехаен за проблемите на Земята. Потънал в удобния си диван по халат и чехли с дистанционното на телевизора в ръка – единствената му мисъл е как да се скатае от божествените си задължения. Радклиф е Крейг – второразреден ангел, който е единственият служител в отдела за сортиране и сбъдване на човешките молитви. Хилядолетия наред Крейг се задоволява да изпълнява само дребни молби за загубени вещи, без да поема отговорност за съществените, за да не излиза от зоната си на комфорт. Това се променя, когато назначават нов колега – мотивираната да помага на хората Илайза Хънтър (Джералдин Вишванатан).


TM & © 2019 Turner Entertainment Networks, Inc. A WarnerMedia Company. All Rights Reserved.

Желанието на Илайза да подобри живота на земляните обаче довежда до поредица от грешки, в следствие на които Бог решава да унищожи Земята и след това да се заеме с нов проект. Илайза и Крейг правят залог с него да пощади хората, ако двамата успеят да сбъднат поне едно от заявките-желания, които отделът им получава. Избират си привидно лесна задача – да накарат двама човека да се влюбят. Бог приема облога и оттук перипетиите на двата ангела започват да се увеличават главоломно.


TM & © 2019 Turner Entertainment Networks, Inc. A WarnerMedia Company. All Rights Reserved.

More Movies & TV