Следва

Говори ми за ЛЮБОВ 2019: Мон Дьо

We love: #безсрамнодобра-та NKD pizza

ще те изям с поглед...

Food преди 5 години

Голата истина е... че, ние, жените, мразим да ни питат "У нас или у вас?"

Но, при безсрамно добро предложение една, две, седем, десет... нещата вече далеч не седят така и моментално се съгласяваме, не само да готвим мръсно и да перем нежно, а и да ядем NKD Pizza.

В този живот две неща са напълно задължителни: УДОВОЛСТВИЕТО и невинното усещане просто да му се ПРЕДАДЕШ.

Basic сме, въпреки че съветваме вас да сте #различни и вместо Маргарита плюс и Пеперони, да отхапете от Парма или Вентричина. После ще ни благодарите!



Колкото по-гореща, толкова по-добре, защото италианската моцарела /абсолютно проверено, намиг!/ знае как да се размазва от кеф, а още повече да си играе със сетивата на макс.



Разсъбличаме моментално всякакви скрупули, че красивите жени не ядат пица, 'щото всъщност Well-Behaved Women Seldom Make History. Правим го честно, открито и безсрамно, точно както и от NKD Pizza "любовниците ни", подарявайки си прясна, топла и #безсрамновкусна, направена с любов от Коки, Ачо и Вели, пица.
 

Изяж ме! У нас, у вас, навсякъде... А къде е тайната? В тестото от друго измерение /отново проверено в кухнята, обещаваме/. Тесто, замесено по потомствена рецепта от 10 вида зърна, включително елда, амартан, киноа, кафяв ориз и много други. И, разбира се, в свежите и качествени съставки от италиански производители.







Малко лютичко? Винаги, само обаче ако е NKD Пеперони пица... за която УБИВАМЕ!



#безсрамнодобра




NKD Pizza
Студентски Град
ул. Проф. Георги Брадистилов №8 София
+359 88 9020329

More Food