Следва

Vauthier

Номадска рапсодия в новото от Isabel Marant

Градско сафари, привличащо с пясъчна палитра на пустинен пейзаж...

Runway преди 5 години

Френската дизайнерка и едноименния й бранд Isabel Marant, твърде разпознаваеми със своя бохо прочит, презентират зададената тема като супер стилен подход в модата. А за новата колекция Есен/Зима 2019-та, дизайнерката отново обръща внимание на човека пътешественик.

Разглеждайки общото през номадска призма, французойката предлага мода в сафари стил, ъпгрейднат с характерни за марката модни елементи от архива. В духа на 80-те години на миналия век, Изабел сътворява цялото на базата на строгата форма, акцентираните широки рамене, подчертаната талия и изразените пропорции, подчертани в пясъчно-земна гама от пустинен пейзаж.

Работейки в полето за изява, където се чувства най-комфортно, Маран създава необохемски стил, интерпретиран с прибавените бохо стойности, изразяващи се в многобройната драперия, флуидност на формата и деликатните декоративни кожени гарнитури. Също така, дизайнерката за пореден път представя асортимент от изискани аксесоари, добавящи доза драматичност и стабилност на идеята за ърбан сафари в номадски и необохемски стил.

Номадите на Isabel Marant, в галерията горе>>>

More Runway

Седмица на модата в Париж Есен/Зима 2024: простата гениалност на Miu Miu

Runway преди 2 седмици

Не знаем как, но Miuccia Prada не спира да ни учудва, впечатлява и вдъхновява с желанието си да разглоби всяка колекция и всеки тоалет, независимо дали в Prada или Miu Miu, на неговите зъбчета и компоненти.