Следва

Timeless chic или как Еди Слиман заживя нов живот за Celine

Змийски принт, кожен тренч в турско синьо, PVC чанта: Who is Julia?

Spring shopping days...

All fashion преди 5 години

Паркира червеното си конвъртибъл Mini на паркинга, след нея остава ароматът на Chanel No5, слънчевите очила са D&G, мини чантата Dior Saddle, мобилният трескаво напомня, че получава мейл след мейл. Висока, слаба, руса, напомня ни на "Хубава жена", покатерена на убийствено високи чепици от последен сезон.

Това Джулия!

Искаш да бъдеш като Джулия? Дадено! И дори няма да се налага да сменяш цвета на косата си, а просто... да пазаруваш.

Утилитарна рокля със змийски принт, безобразно нахален кожен тренч в турско синьо и чанта съчетаваща тенденциите PVC и рустик в едно?


Признаваме си, че въпреки че е събота, станахме толкова рано, за да сме от първите, заедно с Джулия, в магазина на Orsay в Paradise Mall, точно защото нямахме търпение да се сдобием И С ТРИТЕ изброени по-горе.

Обещаваме - има още! Цял уикенд, 2-3 март, по време на Spring shopping days не стига, че ще пазаруваме с чаша просеко в ръка, а и стилисти и фотографи ще се грижат да се чувстваме като моделите от Седмицата на модата в Милано или Париж.

Пссст! Ако решиш да се глезиш като нас, имаш възможността да спечелиш един от 35-те ваучера на стойност 200 лева.


Идваш ли? Ние вече сме тук!


ORSAY винаги има перфектния аутфит за всеки повод и вече повече от 40 години създава дамска мода, подходяща за всеки стил и индивидуалност. Нещо, което прави марката ORSAY любима модна марка за съвременните момичета и дами от над 26 страни.

Магазините им намирате ТУК!

More All fashion