Следва

Седмичен ХОРОСКОП - 04.03 - 10.03

Една българка в Холивуд: Нина ще става стюардеса

Нина Добрев посреща пътниците на борда на BulgAIRia (air като въздух, got it?)...

Celebrities преди 5 години

"Повечето от вас може би ме познават от сериала Fam или от The Vampire Diaries, но съвсем наскоро, докато летях обратно към родината си (България), осъзнах нещо. Не съм създадена, за да играя в престижни тийн сериали или пък в студийни продукции... НЕ! Създадена съм, за да участвам във видеа за безопасността на пътниците на борда на българските авиолинии! Повече от развълнувана съм да обявя, че съм новото лице на BulgAIRia. Много се вълнувам!"

Американската актриса с български корени е едно от трите лица, които Vanity Fair избира за видеопоредицата си Role Reversal (Смяна на ролите). Нина, наред с други две актриси - Лиза Коши и Емилия Кларк, демонстрират колко майсторски се превъплъщават и потапят в нови творчески роли. Нина, професионална актриса, 30, заявява, че обръща курса на професионалното си развитие и ще става стюардеса и то не къде да е, а в измислената авиокомпания BulgAIRia (air като въздух, got it?) Българската препратка не спира дотук, като в пет стъпки екипът на VF и Нина "преподават" безопасност на борда на BulgAIRiа... на чист български с леки изключения като "затегнете предпРазните колани".

via GIPHY

Не че Добрев за първи път проговаря на български, но явно славянският ни език предизвиква неистово възхищение у западняците, защото буквално във всяка публична изява на актрисата включва молба "да каже нещо на български". Като се наблюдава сериозен интерес от страна именно на Vanity Fair към нашата писменост и култура - преди има няма шест месеца, звездният им екип изправи Нина пред задачата да разкрие пред широкия свят най-популярните БГ фрази и нелекото им произношение, сред които "Не ми прави селски номера" и "Наздраве".

Доста постното откъм чувство за хумор, но иначе определено като комедийно видео, е навсякъде из Интернет, та нямаше как да пропуснем възможността да отбележим втората най-популярна проява на "българщина" тази седмица след, разбира се, трибагреника на сцената на Оскарите. За разлика от целокупното мнение, обединяващо се около тезата, че четирите минути и четиридесет и осем секунди са просто трогателни и дори забавни, ние сме на мнение, че дори и да изкараш момичето от "престижните тийн драматични сериали", то очевидно не можеш да изкараш преиграването от момичето.

Оставяме на вас да прецените какво, защо и как, след като изгледате почти 5-минутното видео>>>

More Celebrities

Зендая представи Challengers в Сидни, тоалетът - убийствено добър

Celebrities преди 18 часа

След впечатляващите предпремиерни изяви за втората част на "Дюн", Зендая започна промоционалното турне на нов филм - Challengers на Лука Гуаданино, в който играе главната роля. На червения килим в Сидни актрисата се появи с нов цвят на косата и в рокля Loewe, създадена специално за нея от дизайнера на марката Джонатан Андерсън.