Следва

Любов ли бе: 45-годишната Кейт Бекинсейл си взе 25-годишен

R.I.P., firestarter: Кийт Флинт се самоуби

farewell...

Celebrities преди 5 години

"Аз съм шокиран, дяволски ядосан, обесърчен и сърцето ми е счупено", с тези думи братът на Кийт Флинт - Лиъм, потвърди, че иконичният вокалист на The Prodigy се е самоубил.


За момента причините около решението на изпълнителят да сложи край на живота си не са ясни, а органите на реда не са намерили нищо съмнително или подозрително в дома му в Есекс.

Любопитното е, че малко след смъртта на 49-годишният Флинт стана ясно, че той е продал имението си в Англия, развеждайки се със съпругата си - Маюми Кай, известен DJ и модел от Япония.


Според мнозина именно разялата им е истинската причина за самоубийството на Кийт, който изпаднал в депресия и започнал отново да приема наркотици, въпреки че от години се бори с пристрастията си към алкохола и забранените субстанции.

Певец и музикант Флинт бе истински иноватор в това, което правеше с ъндърграунд рейв групата The Prodigy, основана през 1990-та и разтърсила до безобразия музикалния свят с емблематичните си парчета.

More Celebrities

Драма и възторг: Катрин и всички други принцеси на Уелс в историята

Celebrities преди 3 часа

В историята е имало само 10 принцеси на Уелс. Въпреки че въпросните знатни дами вляха в монархията нова кръв и интелигентна различност, всички те са източник на очарование и... скандални клюки.