Следва

Бри Ларсън скри грозните си стъпала с Rodarte

"Почивай с ангелите": Звездите се сбогуват с Люк Пери

R.I.P.

Celebrities преди 5 години

Внезапната смърт на Люк Пери трогна звездите на Холивуд, коiто заедно с многобройните му почитатели, започнаха да се сбогуват с него с емоционални послания в социалната мрежа.

"Не мога да повярвам, че те няма. Почивай с ангелите, прекрасен Люк. Никога няма да те забравя", написа Алиса Милано за 52-годишния си колега.

Звездата от иконичният за 90-те сериал "Бевърли Хилс 90210" издъхна в болница, след като в края на февруари бе хоспитализиран след претърпян инсулт, чийто усложнения са били фатални.

Пери стана особено популярен с ролята на Дилън МакКей в телевизионния сериал "Бевърли Хилс 90210". През годините на филмовата си кариера той има около сто роли в различни телевизионни и филмови проекти.

"Люк беше добродушен и невероятно талантлив актьор. За мен беше чест да работя с него. Моите мисли и молитви са с близките му", написа Лео Ди Каприо, който играе рамо до рамо с Пери в предстоящия Once Upon a Time In Hollywood на Тарантино.


More Celebrities

Драма и възторг: Катрин и всички други принцеси на Уелс в историята

Celebrities преди 13 часа

В историята е имало само 10 принцеси на Уелс. Въпреки че въпросните знатни дами вляха в монархията нова кръв и интелигентна различност, всички те са източник на очарование и... скандални клюки.