Следва

We Love: Мистерията на Creme de la Mer

Стаята... и нещо повече

в компанията на онази приятелка, без която не можеш, домашния любимец, или джин с тоник...
 

Nails преди 5 години

Ако не си спомняте как в "Професия Блондинка" Рийз Уидърспуун дави скърбите си пред маникюристката, сякаш тя е пълноправен терапевт, то довечера знаете какво да правите!

Малко неща вдигат самочувствието и настроението както глезенето в козметичния салон в точното време и място го умее. Ние лично си продаваме душата на Дявола, за да започват работните дни по този начин, точно както италианките са свикнали с еспресото в салона за красота преди токчетата да се запътят към локацията на офиса.



Краят на "Седмици на модата" месеца е изключително натоварен, не само откъм пътувания, но и събития, интервюта, сесии, а 24-те часа в денонощието са толкова малко, че сякаш се изпаряват още в момента, в който станем от леглото подпухнали сутрин. Рутината е изцяло работна, но ние се предаваме на изкушението и потъваме в градския оазис George nails room.



"Стаята", както му казваме на галено, ни размазва от кеф, потъваме в удобството на рустик привкуса и всеки момент чакаме вълните да ни зашумят на ушетата. Толкова е потапящо, че нямаме абсолютно никакво желание да си тръгваме, още повече след маникюра с включена масаж терапия и чашата розе, или пък педикюра и домашната лимонада, които галят сетивата на макс.





Освен люлка, си има и бар, където може да поседнеш на "по сладки момичешки приказки", дори и да нямаш запазен час за глезене или пък докато чакаш да дойде ред на масажа - цяло тяло или гръб, няма значение, защото мацките от George Nails Room имат златни ръце.







Последно, преди да си тръгнем, за да се върнем отново, задължително се отбиваме в гримьорната, където, освен че светлината плаче за снимки /типично по женски/ оправяме последните малки, но важни детайли във визията и където професионалисти се вихрят с четките, оформяйки бляскав, модерен, наистина първокачествен грим. 

Искаш вече и ти да си там, нали? Можеш, още от утре, 6-ти март, когато е официалното откриване на новия Градски оазис за глезене. Мястото е ж.к. Младост 2, блокът - 245, чакаме се там за сутрешното кафе или за чашата вино след работа.

За ЧРД и "защото го заслужаваме", идва и новата ни разкошна игра с женски глезотии>>>


More Nails