Следва

Обичта на известните: Моника и новият на ревю

Денят на жената ТРЯБВА да е такъв - елегантен, облечен в бягство, изкушаващ

салса, меренге, бачата... латино горещи ритми на брега на... езерото.

All About Life преди 5 години

Само си го представете, 8-ми март, такъв, какъвто всъщност винаги трябва да бъде - потопен в прегръдките на планината и природата, с разточителното усещане на релакса и разкошните SPA процедури, които само RIU Pravets може да предложи така, както никъде другаде.

Глезим себе си с Петък на няма и час път от големия град, подарявайки си резортно преживяване. Изрязаният бански е уютно настанен в куфара /вече/, чака ни да запалим колата и нищо друго да няма значение...


Безценно време с нас, от нас за нас или пък с най-близките. Защото истинските преживявания се крият в онези малки неща, които те карат да се усмихваш, а после и да обичаш.

След басейна и термалната зона се предаваме на салсата, меренгето, бачатата и всички латино горещи ритми, които да ни водят в страстен танц, давайки израз на красотата си на парти с Памбос.

Денят на жената ТРЯБВА да е такъв - елегантен, облечен в бягство, изкушаващ. Чакаме те в RIU Pravets Resort, където само за 8-ми март освен че цената на нощувка за двама /полупансион/ е 190 лв., има и специални изненади за дамите.


RIU Pravets

*Цената е за двама, валидна при настаняване в двойна стая с изглед планина и включва – една нощувка на дата 08.03 на база полупансион – закуска и вечеря на блок маса; парти с Памбос; безплатно ползване на басейн, фитнес, и термална зона на SPA центъра;
интернет, паркинг; такси и ДДС.

Цена за настаняване в единична стая планина: 133лв.
Цена за настаняване в стая с гарантиран изглед към езерото:
Двойно настаняване 209 лв; ед.настаняване 146лв.

Цени за друг тип помещение: по запитване.

Доплащане за обяд на блок маса: 26.00лв. на човек на ден

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 6 дни

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 5 дни

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.

Астро: 4-те зодии, предразположени към психични разстройства

All About Life преди 5 дни

Коя зодия според вас е най-склонна към депресия? Кой е по-вероятно да има хистрионно разстройство на личността? Става дума за четирима представители на зодиакалния кръг, чиято психика е много лабилна.