Следва

Като Шарън сме, от време на време носим бельо

Ода за любовта от Valentino

PFW

Runway преди 5 години

Пиерпаоло Пичоли може да се похвали със статус на един от най-обичаните хора в индустрията напоследък, именно защото умее да разказва фантазии, обединяващи жаждата на модния свят за естетическа драма и необходимата всъщност практичност, която дрехите изискват. А самият той заявява следното: "Имам усещането, че хората търсят емоция и мечти. Искам да създам общност за Valentino, но не лайфстайл, който се отнася предимно до притежаването на вещи. Идеята ми е да събера заедно хора, споделящи едни и същи ценности."

По същата линия като при последната мъжка колекция за къщата, Пичоли продължава да си сътрудничи с японския дизайнер Джън Такахаши, а креативният труд за сезон Есен/Зима 2019-та се изразява под формата на неокласически принт, в който две скулптури се прегръщат, а наоколо е разположено поп-пънк изображение на рози. Въпросният принт намира своето място по почти всеки един от елементите - от дръзките мини рокли до величествените дълги палта и неизменно бива придружен от кратки цитати поезия, които са разположени от вътрешната страна на дрехите и аксесоарите, по начин видим единствено за дамата, която ги носи.

Разкошната и изпипана до последния детайл колекция разглеждаме в галерията горе>>>


More Runway

Седмица на модата в Париж Есен/Зима 2024: простата гениалност на Miu Miu

Runway преди 1 месец

Не знаем как, но Miuccia Prada не спира да ни учудва, впечатлява и вдъхновява с желанието си да разглоби всяка колекция и всеки тоалет, независимо дали в Prada или Miu Miu, на неговите зъбчета и компоненти.