Следва

Стар Холивуд и много максимализъм в новата на Paco Rabanne

Като Шарън сме, от време на време носим бельо

"Никога не съм се замисляла сериозно дали съм хубава, или не. Знам обаче един вълшебен трик, за да създам впечатление, че наистина съм хубава..."
 

Shopping преди 4 години

... и, бидейки старомодни и ние /точният цитат на холиувидската тигрица е: Старомодна съм, от време на време нося бельо./, от време на време си носим хубавите нови секси умопомрачително прелестни гащички, сутиенчета, бодита и каквото още имаме в арсенала за прелъстяване и лично самочувствие, усвоен в дългите и трудни мигове на превръщането ни в истински жени като кака Шарън.

Казваме й кака, не защото е по-голяма, а защото по-умее да изглежда съвършената жена. В добавка на личните чар, сексапил и женственост, и Тя, и ние добавяме коприна, дантела, сатен, детайли. И сме по-красиви, и сме по-добри!  

Не губим излишно време и си подаряваме кратка, но задоволително добра следобедна почивка, в която модните желания летят едно след друго, фокусирани върху темата от-време-на-време-нося-бельо, и стартираме интелигентен шопинг с Bra Studio - уникална за българския пазар концепция, която предлага на дамите несравнимо голям избор на бельо и бански в над 120 размера с чашки от А до К и изкусителни бижута и аксесоари. Ако още не сте се запознали с тях, уверяваме ви, че това е място, където, освен богаството на размери, ще откриете и опитни специалисти, които да ви помогнат в подобора на бельото.

Подарете си едно вълнуващо преживяване и се възползвайте от безплатния bra-fitting, който предоставя несравнимо удоволствие, лекота и не на последно място - здраве в носенето на бельо. Най-актуалните пролетни попълнения от колекция ПРОЛЕТ-ЛЯТО 2019 можете да поръчате с един клик от сайта, но и на място в бутиците в Парадайс Център и на ул.Николай Хайтов 2д>>>



Шарън и бельото са в отношение тип от-време-на-време, на Бридждит Бардо има кръстен цял модел сутиен, а ако питаме Мерилин, освен с Chanel N5, с друго не си ляга. Без значение конкретно от коя дама се вдъхновяваме при избора на бельо, с или без се движим и какви точно са спецификите на предпочитанията, в галерията горе>>> има 15, които взимаме, без да се чудим и маем. Защото, както довършва мисълта си Шарън Стоун:... "Когато жената влиза в стаята, присъстващите реагират не на нейната хубост, а на силата и енергията, които излъчва".

More Shopping