Следва

SUCCESS & THE CITY: Вержиния Джевелекова

We love: Кралица Рания за арабския Harper's Bazaar

Intelligence, integrity & intuition...

Celebrities преди 5 години

Истинско усещане за жената, такава каквато трябва да е - стилна, силна и същевременно нежна и крехка.


20 години на трона на Йордания е чудесен повод да заснемеш фотосесия, особено когато си Кралица Рания - една от най-стилните дами със синя кръв.

В разкошен, с медени нотки, едиториъл за арабския Harper's Bazaar 48-годишната съпруга на крал Абдула II застава пред обектива на Алекси Любомирски, любимият royal фотограф, и говори за предизвикателството на статута й на кралица, стилистичните решения и възпитанието на децата.



„Върша работата и ангажиментите си с голяма страст, а дрехите нямат никаква връзка с това. Разбирам, че имам отговорността да представям страната си в добра светлина. Е, вместо да следвам последните тенденции се стремя да се обличам по начин, който отразява това, което съм. Чувствам се удобно в скромно облекло - отчасти заради позицията си, но главно защото чувствам, че е подходящо за мен, като жена... В края на краищата, се надявам, че това, което ме определя е каузите и ангажиментите с които се занимавам, а не моя гардероб", искрена е кралицата.

Главната жена на Йордания издава още, че никога не е гледала на титлата си като привилегия, а като сериозна отговорност - нещо, което се стреми да възпита и у четирите си деца.

"Настоявам да не ползват телефоните си много, а да присъстват в настоящето, да са будни, да четат книги и да се разхождат из природата", казва относно възпитаните на наследниците си Рания.



Между другото ТУК връщаме лентата назад с четири месеца, за да си припомним няколко интересни стилистични решения от страна на кралица Рания.

More Celebrities

Бианка Ченсори облечена, първа поява след нападението в Дисниленд

Celebrities преди 22 часа

Кание Уест и Бианка Ченсори направиха първата си публична поява след нападението над Бианка в Дисниленд. Двойката беше забелязана в Лос Анджелис в необичаен за тях вид: първо, Бианка е в солидно облекло, ако изключим къси велосипедни шорти, второ, Кание, отговарящ на образа на жена си, е в светли дрехи, въпреки че обикновено носи черно.