Следва

Мистицизъм и доза dark vibes в романтичната колекция на Givenchy

Стар Холивуд и много максимализъм в новата на Paco Rabanne

PFW

Runway преди 5 години

Жулиен Досена, креативният ум начело на Paco Rabanne, придружава възхитителната си нова колекция за Есен/Зима 2019-та с думите: "Потърсих вдъхновение в старите холивудски филми, церемониите от различно естество - кралски появи, военни почести и червен килим; 70-тарски глам рок и Roxy музика."

С това си изказване, Досена е поредният дизайнер този сезон, който открито отхвърля стрийт естетиката и апелира да се завърнем към истинските корени на модата, а именно силует, който ни кара да се чувстваме добре в кожата си, както и още да ни вдъхва увереност и сила. Точно по този начин дизайнерът интерпретира в богати дози кутюр, тейлъринг и гламър в изобилстващия lineup. В превод наблюдаваме деко принтове по разточителните chain-mail рокли, разкошни кадифета с 40-тарски обем в раменете, както и още много коктейлни рокли в приятни обеми. Стайлингът към дизайните също бива адекватно подбран - дългите обици с кристали, брошките и цветните леопардови чорапогащници засилват усещането за максимализъм, което публиката жадно попива.

Всичко - в галерията горе>>>


More Runway

Седмица на модата в Париж Есен/Зима 2024: простата гениалност на Miu Miu

Runway преди 2 седмици

Не знаем как, но Miuccia Prada не спира да ни учудва, впечатлява и вдъхновява с желанието си да разглоби всяка колекция и всеки тоалет, независимо дали в Prada или Miu Miu, на неговите зъбчета и компоненти.