Следва

Geolocated, колекцията на Louis Vuitton

Мистицизъм и доза dark vibes в романтичната колекция на Givenchy

Тhe winter of Eden...

Runway преди 5 години

...това е дескрипция за новата колекция на Клеър Уайт Келър, като дизайнер на френската емблематична Givenchy. Новото Есен/Зима 2019 предложение на креативната, обръща внимание на мистицизма и дарк мотива, като завършекът е на базата на романтичното усещане чрез визуален образ.

Разглеждайки двете противоположни, но добре комуникиращи посоки, Клеър тълкува мистиката чрез строгостта на формата, правата линия и вече характерния за марката тейлъринг, в мъжкарска, като поведение, посока. Относно детайлите, дизайнерката разиграва творенията си в горната част, инкорпорирайки конструктивно разнообразие от 40-тарско строго, 90-тарско право, плавно, леко буфан и раглан рамо.

Следвайки втората точка от вдъхновението, романтичното усещане бива тълкувано във феерична, феминин посока, имайки предвид фрагилността в движението и лекотата в усещането. С тази цел, Уайт Келър създава ансамбли с рокли, вдъхновени от японски вази, добавящи чувство за свобода заради деликатната, плисирана материя, както и силна доза романтизъм, избухващ от красотата на цветовата палитра и къдравата декоративност.

Дарк-романтичната колекция на Givenchy, в галерията горе>>>

More Runway

Седмица на модата в Париж Есен/Зима 2024: простата гениалност на Miu Miu

Runway преди 2 седмици

Не знаем как, но Miuccia Prada не спира да ни учудва, впечатлява и вдъхновява с желанието си да разглоби всяка колекция и всеки тоалет, независимо дали в Prada или Miu Miu, на неговите зъбчета и компоненти.