Едно интервю с Attention Whore

Внимание, опасно е!

В ерата на Instagram знаменитостите, платформата на 21 век дава поле за изява на хора от всякакво естество и така разширява хоризонта, до който повече млади артисти и таланти могат да изплуват. Именно благодарение на социалната мрежа успяваме да ви запознаем с Ágú Ýr Guðmundsdóttir от Рейкявик, Исландия или иначе казано @iceicebabyspice, която открито краде вниманието ни с провокираща демонстрация.

Тя самата се определя като attention whore, артист и модел, а съдържанието, което грижливо публикува в Instagram има за цел да промотира себеизразяването, любовта към себе си, както и да разглежда теми от различни естества, които я вълнуват. Това обаче се случва под формата на голи, макар и ексцентрични кадри, както и пиперлив content като цяло - FaceTiming Путин без дрехи, пресъздаване на 3D фантазии и още от този род.

И понеже ни се струва доста интересна, представяме я в интервю, взето назаем от колегите от officemagazine.net

Разкажи ни малко за себе си! Как определяш заниманието си?
- Аз съм артист, директор, модел и криейтив човек от Исландия. През годините съм живяла в Маями, Исландия, Германия, Ню Йорк, а в момента съм в Лондон. Целта ми е чрез творчеството да пренеса зрителя в един нов свят, независимо дали става въпрос за дълъг или кратък период от време. Да си призная, аз съм сладка дебелана, която обича себе си и memes.

Наричаш се още attention whore artist, какво означава това?

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.