Следва

Да или Не: Ексцентрично зелената еклектика на К.Б.

Преплитане на лукс и класика в едно от Hermes

Надеж Ван-Сибулски продължава своята брилянтна работа в Hermes...

Runway преди 5 години

...и както историята на къщата повелява, дрехите зачитат отдавна поставените естетически и майсторски кодове по отношение на изработка.

Призмата, през която дизайнерката ги преразглежда е модерна, но и същевременно уважителна към миналото на Hermes, а всеки един от дизайните е така проектиран, че да издържи години наред не само като качество, но и като релевантност по отношение на кройка и материя. Този й ход лесно може да бъде определен като рамкиране на понятието "нова мода", където ходът на консуматорството се забавя за сметка на качеството и погледът към устойчивост на индустрията като цяло.

Сибулски дори успява да прокара edgy усещане, четящо се в късите кожени шорти с висока талия, съчетани с тънки черни чорапогащници, някои от тях скроени близко по тялото, а други нарочно оставени по-свободни.

Кожата, разбира се, освен по шортите, е широко заложена в цялата колекция - наблюдаваме я в безупречни миди рокли, поли, якета и палта, а естеството на нейното третиране, изразяващо се в невероятни текстури, се пази в тайна от Hermes. Усещането, което материята оставя бива подсилено по модерен маниер с малко помощ от правилните детайли - ципове, утилитарни джобове, контрастни шевове, както и капси, разположени по тъканите подобно на съзвездие.

Луксозно-класическата колекция на Hermes, в галерията горе>>>

More Runway

Седмица на модата в Париж Есен/Зима 2024: простата гениалност на Miu Miu

Runway преди 2 седмици

Не знаем как, но Miuccia Prada не спира да ни учудва, впечатлява и вдъхновява с желанието си да разглоби всяка колекция и всеки тоалет, независимо дали в Prada или Miu Miu, на неговите зъбчета и компоненти.