Следва

#ootd: Дори котките казват Miu Miu

Да или Не: Ексцентрично зелената еклектика на К.Б.

Ние определено не бихме съчетали така, но гледайки отдалече ни се струва чудесна идея... и то, много чудесна идея.

All fashion преди 5 години

Сблъсъкът на принтове и некореспондиращи си материи е добре познат за маратона от Седмиците на модата и очевидно вече се пренася в гардеробите на знаменитостите, които обновяват дрешника си с елементи, които видяхме на модния подиум преди дни.

Такъв е случаят и с визията на 49-годишната Кейт Бланшет. На благотворителната вечер Up Next, освен под ръка с половинката си Андрю Ъптън, актрисата се появи с ефектен костюм от новата есенно-зимна колекция на Gucci.

Бланшет не зае място на front row-а на дефилето на лейбъла в Милано, но пък очевидно внимателно е проучила новите креации на Микеле и е подбрала най-предпочитаната от нея: кафеникаво сако в змийски принт, кожен зелен панталон с анималистични детайли, за да на кажем директно, че и той е от змийска кожа, като сакото, и бледозелена блуза с викториански яка и акценти. Всичко това завършено с ярко червени обувки на ток.


Аутфитът на Кейт се различава една идея с този, показан по време на Седмицата на модата, все пак Бланшет е привърженик на минималистичния стил и симпатиите й не са срещнали буквално тези на дизайнера на Gucci, който за ревюто на есенно-зимната колекция допълни този сет с огромен кожен шал, маска с шипове и тежък ланец.

Ние подкрепяме интерпретацията на актрисата - визията е достатъчно пъстра, за да изисква допълнителни акценти и сме почти влюбени в стилистичното й решение, въпреки многото цвят и многото неекологичност. А вие? Допада ли ви Gucci-то на Кейт Б. така, или не?

Отговорите в анкетата долу>>>

Анкета

Допада ли ви Gucci-то на Кейт Бланшет?

More All fashion