Следва

#ПредизвикахСе: Bibons

Ах, кви сте свежи: Стефан, Яна, Антоанет & Филип, Лорина и Биляна

Do more. See more. Live more...

All About Life преди 5 години



Advertisement
Ето го и финалът на нашето голямо "ЗА" супер свежата инициатива на Birell, която ни мотивира да направим крачката към своето по-добро „Аз“ още сега.

От нас, Стефан А. Щерев, Яна от Salted Figs, Antoinette Pepe & Philipzdravei, Лорина Камбурова и Бибонс е това, а за вас остават 72 часа (считано от днес петък - до неделя!), в които да заявите с какво се предизвикахте тази година.



Обявете го официално във Фейсбук или Инстаграм, като не забравяте да подпишете решението си с #ПредизвикахСе, a Birell ще ви подкрепи с идеи и с надъхващите и много мотивиращи - 5 раници, 3 броя bluetooth слушалки и 1 смарт гривна или в идеалния случай с колело – за да няма спирачки пред динамичните уикенди в града или извън него.

#ПредизвикахмеСе, а съответно #Предизвикваме и теб!



 

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 6 дни

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 5 дни

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.

Астро: 4-те зодии, предразположени към психични разстройства

All About Life преди 5 дни

Коя зодия според вас е най-склонна към депресия? Кой е по-вероятно да има хистрионно разстройство на личността? Става дума за четирима представители на зодиакалния кръг, чиято психика е много лабилна.