Следва

Господи, колко си хубава! Мацките от Супермаркет Фантастик

Кралицата пусна първия си пост в Instagram

Е, не е outfit of the day пост, нито пък снимка с внуците...

Celebrities преди 5 години

Съвсем нормално е британското кралско семейство да започва да обръща повече внимание на социалните мрежи. И въпреки че накара Меган Маркъл да изтрие акаунта си в Instagram, 92-годишната кралица очевидно вече е фен на социалната платформа.


Вчера Елизабет II публикува първия си пост в Instagram посветен на изложба, открита в Музея на науката във Великобритания. Кралицата сподели снимки на архивни документи - писма до пра-прадядо й принц Алберт от Чарлз Бабидж, който седи в основата на създаването на първия в света компютър.

"Днес имах удоволствието да науча повече за детските инициативи в областта на компютърното кодиране и ми се стори доста подходящо да публикувам този пост в Instagram. Музеят на науката във Великобритания подкрепя технологиите, иновациите и вдъхновява следващото поколение изобретатели в продължение вече на много години", гласи част от текста придружаващ фотосите.

За по-малко от два часа паметният първи пост на Кралица Елизабет споделен в официалния Instagram профил на кралското семейство, който има близо 5 милиона последователи, събра над 20 хиляди харесвания.


More Celebrities

Бианка Ченсори облечена, първа поява след нападението в Дисниленд

Celebrities преди 1 ден

Кание Уест и Бианка Ченсори направиха първата си публична поява след нападението над Бианка в Дисниленд. Двойката беше забелязана в Лос Анджелис в необичаен за тях вид: първо, Бианка е в солидно облекло, ако изключим къси велосипедни шорти, второ, Кание, отговарящ на образа на жена си, е в светли дрехи, въпреки че обикновено носи черно.