Следва

Стрийт мода в черната обстановка на Balenciaga

Колко майки&дъщери побра Structura за партито на answear?

#WeAreTheAnswear

All fashion преди 5 години

Няма само Кая Гербер да краде модния стил на мама Синди, и нашите момичета могат!

Божидара, Мила, Калина, Дара, Белослава и Мина - порасналите момичета на Белослава, Ваня Щерева, Миленита, Ива Екимова, Биляна Савова и Ива Дойчинова откриха пролетния сезон по особено тренди начин.

Заедно с майките си, девойките отпразнуваха старта на един от най-големите фешън сайтове в България. И така like mother, like daughter, в навечерието на женския празник 8 март, те се облякоха по подобен начин, за да отбележат дългоочакваната поява на Answear у нас и да покажат общия стил на две поколения. Към тях на елегантното парти в столичната галерия „Структура“ се присъединиха още популярни актриси, певици, модели и инфлуенсъри.

Певицата Белослава пристигна на купона с очарователната си наследничка, талантливата художничка и любителка на екстремните спортове Божидара. Двете избраха бели тишърти и бели маратонки, за да подчертаят общите елементи в стила си. Специални гости бяха също писателката Ваня Щерева и дъщеря й - набиращата популярност певица Мила Роберт. Те дефилираха в секси гащеризони, комбинирани с кецове.

С идентични аутфити - блейзъри, тишърти с лого и джинси, на събитието се появиха пиарът Ива Екимова и дъщеря й Дара, която вече има собствена музикална кариера. Само преди дни изгряващата звезда изпя изключително вълнуващо парче - хитът „Мой свят“, в който нейните вокали са миксирани с тези на покойния й баща - Дими от „Сленг“.

Фотографските обективи уловиха още една красива майка и ослепителната й дъщеря. Арт директорът Биляна Савова и 16-годишната Белослава, която наскоро дефилира за Chanel, заложиха на монохромната гама в дрехите си. Известната радиоводеща Ива Дойчинова и mini me версията й Мина блеснаха в синьо-лилави нюанси.





А певицата Миленита и нейното визуално копие - Калина, предпочетоха комбинацията от тюркоаз и класическо черно. Всички известни майки и дъщери избраха за партито модели от световноизвестните брандове, предлагани от Answear.bg.


Към събитието се присъединиха актрисите Яна Маринова, Луиза Григорова, Лорина Камбурова и Доротея Толева. До късно вечерта се забавляваха екзотичната лекоатлетка Карин Околие, фронтменът на „Д-2“ Дидо със съпругата си, моделът Юлия Кулиш, певицата Рут Колева и победителят в третия сезон на „Мастършеф“ по bTV Божана Кацарова.

Облечена в огнено оранжева рокля и с грим, изобразяващ пламъци, зад диджейския пулт застана Глория Петкова, която е лице на световния моден бранд Answear в България. Освен че миксира музика и се снима като модел, напоследък тя успешно се изявява и в киното и на малкия екран със сериала „Денят на бащата“ и филма „Безкрайната градина“.

Специален гост на събитието беше DENA - българката, която в момента е сред най-големите звезди на клубната сцена в Берлин. Освен нейното изпълнение, сред изненадите за гостите беше стая, пълна с бели балони, между които да се "гмурнат" и супермодерни хаштаг принтери за разпечатване на снимки от Instagram.

More All fashion

От ципа на Ема Стоун на Оскарите до ципа като символ на независимост

All fashion преди 1 ден

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 2 дни

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.