Следва

Fjällräven Kånken, чакаме те, арктическа лисицо!

Стрийт мода в черната обстановка на Balenciaga

“Мy ode to the customer, to people who actually go shopping for fashion. Because of course—this is the reason I do it!”…

Runway преди 5 години

... така Демна Гвасалия защитава новото си предложение за френското отроче Balenciaga. За Fall 2019, дизайнерът хвърля око на улицата, вдъхновявайки се, с цел да създаде собствена визия за луксозен стрийт стайл, презентирана в черна кубистична обстановка.

Добре познат факт е, че грузинецът обръща силно внимание на случващото се от социо-политически аспект, презентирайки го по метафоричен и само за него известен начин. В случая, наблюденията му ориентират колекцията към минималистичнноста като линия, интерпретирана в множество от прави, тип гръцки колони силуети. Допълнението идва с доза субективна критичност с конструктивно създадени обеми и използване на вибриращи, агресивни тонове.

По познат за марката маниер, предложението потъва в изобилие от майсторска изработка, представена чрез изискан тейлъринг, разнообразие от структурирани рамене, както и умело скрито закопчаване в монашески стил. Относно аксесоарите, Гвасалия отново обръща внимание на т.н. грозни обувки както за дамите, така и за мъжете, и множеството чанти взети от реалния ежедневен живот, вече наименовани като тенденция за предстоящия сезон.

Стрийт прочитът на Гвасалия в колекцията на Balenciaga, в галерията горе>>>

More Runway

Седмица на модата в Париж Есен/Зима 2024: простата гениалност на Miu Miu

Runway преди 2 седмици

Не знаем как, но Miuccia Prada не спира да ни учудва, впечатлява и вдъхновява с желанието си да разглоби всяка колекция и всеки тоалет, независимо дали в Prada или Miu Miu, на неговите зъбчета и компоненти.