Следва

Дизайн за вдъхновение: Once in a lifetime - Las Vegas stay

15 цитата, които ще те накарат да се гордееш, че си ЖЕНА

WMN PWR

Celebrities преди 5 години

Какво значи да бъдеш жена?
Нищо и всичко!

Жената не се празнува в един ден, поради семплите няколко причини: Поглежда те в очите и в нейните се губиш. Оставяш я за малко, а като се върнеш намираш съвсем друга. Тя е многолика, непозната и пълна с приключение. Има променливо настроение. Нежна е, свенлива е, но носи на раменете си светове. Тя е момиченце, дама, а после кой знае – ту капризна, ту сериозна. Тя е тази със силния характер. Тази с крехката външност на мечтател...

И понеже много ни се иска най-сетне да бъдеш жена да е равностойно по отношение на другия пол, въпреки призмата на патриархата, в която живее нашето и много други общества. А и защото искаме женственост да не е мръсна дума, бореща се с чудовищна игнорация, ви "подаряваме" този power boost коктейл от 15 цитата на известни жени, които ще ви накарат да се гордеете с това, че сте от "слабия пол"

Cheers с галерията горе>>>

More Celebrities

Драма и възторг: Катрин и всички други принцеси на Уелс в историята

Celebrities преди 12 часа

В историята е имало само 10 принцеси на Уелс. Въпреки че въпросните знатни дами вляха в монархията нова кръв и интелигентна различност, всички те са източник на очарование и... скандални клюки.