Следва

Winners: ТРИ ваучера от George Nails Room

Избягай от градската джунгла в George Nails Room

Поглезете сетивата... 

All About Life преди 5 години

Признаваме си, че е адски готино ни беше да сме от първите мацки потънали в разточително задоволство в "Стаята".


Градският оазис George Nails Room, който между другото отвори врати преди два дни със страхотно парти, е място за красота и не само и си заслужава всяко ходене! Псст, обещаваме ви, че няма да искате да си тръгнете от там, не само заради разкошната дървена люлка, а заради всички чисто женски глезотии, които с удоволствие бихте си причинили.

Стаята, както му казваме на галено, предлага класически и третиращ маникюр и педикюр, които включват спа терапия за цялостна грижа за кожата на ръцете и стъпалата. А през уикендите всичко това е придружено от апетитен брънч пред който не може да останем равнодушни.

George Nails Room е мястото, където откриваме медицински педикюр, лечебна IBX терапия за слаби и изтощени нокти, както и парафинова и спа терапия, които ще се предлагат безплатно, ако са комбинирани с всякакъв вид маникюр и педикюр.

За пълен релакс и възстановяване на ума и тялото, пък може да се насладим на класически и спортен масаж, както и на глезещи сетивата терапии за тяло – терапия „Ягода, шампанско и сметана“, терапия за цяло тяло „Шоколад“, тай терапия с бамбук или шведски масаж.


Сред предлаганите услуги в Стаята място заемат и антицелулитните процедури. В борбата за съвършено изваяно тяло ние, дамите, ще може да избират между ръчен антицелулитен масаж, ръчен антицелулитен масаж с L-carnitine, антицелулитна медотерапия, таласотерапия и антицелулитна крио терапия.

А в готината гримьорна с безупречна светлина за снимки топ гримьорът Goghoff ще допринесе за ослепителната визия на всяка дама с повод или без.





George Nails Room те очаква на адрес кв. Младост 2, блок 245, подари си няколко часа в пълен релакс и блаженство, защото го заслужаваш!

More All About Life