Следва

София Филм Фест и Галерия Синтезис предтавят изложба „Moving Stills – филми за фотография от Триша Зиф"

#23SofiaIFF * АКЦЕНТИте #ДНЕС

go to the cinema NOW!

Movies & TV преди 5 години

"Етер" на Кшищоф Зануси тази вечер ще бъде представен ЛИЧНО от него в Дома на киното!

След шеметния фестивален старт с „Да ходиш по вода“ на Андрей Паунов, програмата на 23 София Филм Фест продължава с ОЩЕ качествено кино!

ЛЮМИЕР Лидл – 18:30 – премиера на филма на Ралица Димитрова – „КАКЪВ ЦВЯТ ИМА ТОЗИ СВЯТ“ – хвърля светлина върху една личност, говорила просто и спокойно за живота и смъртта в своята поезия, Данила Стоянова.

ЛЮМИЕР Лидл - 20:30 – СВЕТОВНА ПРЕМИЕРА на най-новия филм на Златина Русева, която пристигна в София, за да представи „ИЗГУБЕНИ СПОМЕНИ“ – един кораб пътува по Дунав от Делтата до извора в Германия, и чрез музиката се връщат спомените на тази река.

Зала за събития „В ПАРКА“ – 22:00 - днес започва музикалната седмица на София Филм Фест! Откриваме концертите със своеобразна премиера на проект, вдъхновен от филма на Златина Русева. На сцената ще се съберат един от най-добрите перкусионисти на Средиземноморието – Mısırlı Ahmet от Турция и българският виртуоз - акордеонистът Petar Ralchev / Петър Ралчев Очакваме ви!

ДОМ НА КИНОТО – 16:30 – Специална среща: ИНТЕРВЮ с Автограф за КРИСТО с Владимир Явашев и Андрей Паунов – не пропускайте!

ДОМ НА КИНОТО – 18:00 – Още два от филмите, посветени на Кристо в програмата на #23SofiaIFF – „Завесата в долината“ и „Бягащата ограда“ – важни срещи с творчеството на феномена КРИСТО!

ДОМ НА КИНОТО – 20:00 – Премиерна специална прожекция на най-новия филм на легендарния полския режисьор КШИЩОФ ЗАНУСИ – „Етер“, представена лично от него!!!

ОДЕОН – 18:30 – представяме филмът, носител на Наградата ЛУКС на Европейския парламент – „Жена на война“!

ОДЕОН – 20:30 – премиерна прожекция на най-новия филм
на режисьора Ласло Немеш „Залез“!

И още много-много ФИЛМИ!
Правете #КИНО, не война!!!

More Movies & TV