Седмичен ХОРОСКОП - 11.03 - 17.03

Astro преди 5 години

РИБИ 20.02 – 20.03

Ако сте родени под знака на Риби, тази седмица имате планове да извършите или финализирате важна работа/задача, свързана с дома или друго имущество, за което се грижите. Вероятно нещата ще се случват бавно или ще се наложи да отложите някои от тях за по-благоприятно време. Периодът е неблагоприятен за вземане на важни решения в този план или участие в правни въпроси от имуществен характер.

През седмицата ще разчитате на помощ или обещание, които сте получили от страна на приятел. Няма причина нещата да не се случват, затова избягвайте песимистични мисли или подозрения при наличието на някакво забавяне и просто изчакайте правилния момент.

Някои от вас ще изпитат стресова ситуация, свързана с неочаквано събитие в живота на млада жена, живееща в друг град; ще се радвате на успехите и постиженията на човек от кръга на роднини или приятели.

По-младите и неопитни представителки на знака трябва да бъдат внимателни по време на пътуванията, които предприемат, независимо дали шофират собствените си автомобили, или използват друг вид транспорт.

Хороскоп

Още от Astro