Седмичен ХОРОСКОП - 11.03 - 17.03

Astro преди 5 години

РАК 22.06 – 23.07

Представителите на зодия Рак очакват новини или подробности около развитието на събитие, свързано с дете или млад човек от семейния си кръг, които и ще получат в рамките на календарната седмица.

Периодът ще бъде благоприятен за развитието на финансовите дела, в които участвате с приятели или бизнес партньори. Става дума за вече проверени връзки, а не за нови и тепърва развиващи се.

Любовните взаимоотношения на някои от вас могат да се превърнат в бизнес отношения или пък обратно – работни да преминат на романтична тематика.

Тази седмица ще бъдете изненадани от криза или сериозен конфликт в отношенията ви с жена, с която сте имали доста добри отношения до сегашния момент. Възможно е подобна ситуация да се дължи на по-голямото напрежение във вашия бизнес или личния ви живот.
Добре е да знаете, че идните седем дни ще благоприятстват развитието на плановете или идеите ви, но моментите на напрежение и стрес са просто неизбежни.

Жените над 35-годишна възраст ще се сблъскат с много колебливи събития през седмицата, което на моменти ще ги затрудни при вземането на правилни или своевременни решения.

Хороскоп

Още от Astro