Следва

Модната война на две Първи дами: Бабишова засенчи Мелания

Две години, седем седмици и поне 5 карата по-късно, Джей Ло се сгоди за Алекс Родригез

"Her love don't cost a thing..."

Celebrities преди 5 години

49-годишната Дженифър Лопез каза "ДА" на бившата бейзболна звезда Алекс Родригез, след точно две години и седем седмици от началото на връзката им. Как знаем ли? Ами, благодарение на благоразположението и на двама им към социалните мрежи и споделянето на интимни моменти и преживявания с последователите си, чийто общ брой надскача 90 милиона и 900 хиляди.

"Тя каза да" придружава кадъра, с който Родригез се похвали на инстаграм последователите си, непосредствено след като Jenny from the Block приема молбата му да стане негова жена. А на такова нещо може ли въобще да се откаже?? Въобще не става въпрос за завидното телосложение на Алекс, списъка с успехите и признанията му или начините, по които ни карат да се чувстваме зеленикавите му очи и този матов тен. Не. Говорим за диаманта, приземил се на безименния пръст на изпълнителката. Дори без особени познания в ювелирната сфера, може да се определи, че камъкът е наистина грандиозен. С две думи, лесно би се видял и от Космоса. Тъй като в Редакцита все пак поназнайваме разни неща за бижутата и в частност пръстените, по време на сутрешния разбор на събития отсъдихме, че диамантът е поне едни 5 карата. За да добиете по-голяма представа какво значи това на фона на морето от годежни пръстени, работим с факти:

- повечето бижутерии у нас предлагат годежни пръстени с диаманти от 0.33к;
- за стандартна големина на карата (специално за годежните пръстени) се смята 1к;

По всичко личи, че пръстенът на Джей Ло си е направо извънземен, макар и да не успяваме да го видим съвсем ясно на тази романтична светлина, осигурена от медения бахамски залез, на който Джен и Алекс се радват вече седмица.

На 3-ти февруари двойката отпразнува втората си годишнина, а точно седем седмици по-късно Алекс пада на коляно (или поне така си го представяме), за да помоли Лопес да стане негова законна съпруга. "Правиш света ми едно по-красиво, сигурно и стабилно място...", споделя изпълнителката в трогателен инстаграм пост. "Писано ни е да бъдем заедно. Колко значиш за мен, не може да бъде описано с думи", допълва я половинката й.

"Всеки иска приказка, иска романтична комедия, щастлив край. Всички ние го искаме", казва Дженифър още през декември в интервю пред USA Today. "Но животът (ни) не е филм, макар и да ви изглежда така в Инстаграм или от телевизионния екран. Щастливи сме. Изживяваме връзката си ден за ден. И няма да ви лъжа - страхотно е!", продължава тя.

Освен страстта към бейзбола и тази, която открито демонстрират един към друг, двамата са строго фокусирани върху семействата си. Още на много ранен етап във връзката си запознават децата си: Лопес има 11-годишни близнаци, Максимилиан Дейвид и Еми Марибел Мюниц, от бившия си партньор Марк Антъни; Родригес има две дъщери - Елла Алекзандър, 10, и Наташа Алекзандър, 14. "Децата ни се разбират много, много добре. И двамата сме от Ню Йорк, и двамата сме латиноамериканци, и двамата караме 40-те си години. Наслаждаваме се на живота, но ТЯ е най-впечатляващият, грижовен и умен човек, когото познавам", разказва атлетът през 2017-та.

С интерес следим страстната латино връзка на Джей Ло и шест години по-младия спортист и с още по-голямо нетърпение и възторг ще очакваме подробности около сватбената подготовка>>>

More Celebrities

Ричард Гиър, 74, и Алехандра, 41, на гала в Ню Йорк

Celebrities преди 1 ден

Ричард Гиър и Алехандра Силва подкрепиха благотворителната гала City Harvest, която се организира за набиране на средства за осигуряване на топла храна на тези, които имат най-голяма нужда от нея. На събитието присъстваха също Криси Тейгън и Джон Леджънд, тя - в приказна прозрачна рокля.