Следва

Dare U: Лилипутското Jacquemus

Да или Не: 2 300лв. за екипната работа на Vetements & Levi's?

Джързи деним с елемент на спортен екип...

Shopping преди 5 години

Продължавайки да предоставят модели, плод на алтернативния си подход към модата, от Vetements преработват най-обикновен и класически дизайн джинси, като прибавят подчертано спортен елемент за колекцията си Пролет/Лято 2019-та.

Създаден в колаборация с Levi's, моделът Jersey Detail Denim Jeans излиза на пазара с притурка - крачол от анцуг, но само един, иначе не би било Vetements. Емблематичната визия и избелелият дънков плат се сблъскват, а впоследствие и симбиотират със спортния елемент от лъскав червен плат, прикрепен за левия крачол. Цялото упражнение се случва, за да се затвърди за пореден път начинът на изразяване на Vetements - хибридна конструкция. Допълнителни украсителни детайли идват под формата на голямо сребърно копче и скрито закопчаване с цип, кожен бадж Vetements x Levi’s и класически украсителни шевове по джобовете.

Оценен на стойност $1 320 или 2 300 български лева, моделът е достъпен за всеки, който прецени, че е абсолютно наложително да се сдобие с тази модерна sportswear интерпретация на класиката в жанра на денима. Vetements x Levi's Jersey Detail Denim Jeans са налични на LUISAVIAROMA, а за нас/вас остава само да решим Да или Не в анкетата долу>>>

Анкета

Даваме ли, или не 2 300лв. за екипната работа на Vetements & Levis?

More Shopping