Следва

Говори ми за ЛЮБОВ 2019: Стилияна Узунова

Модната война на две Първи дами: Бабишова засенчи Мелания

Борба на славянки или Славянската война, както предпочитате...

Celebrities преди 5 години

Привикнали сме и поради тази причина не обръщаме особено внимание на дипломатическите посещения в Белия дом, защото Мелания си знае работата. Както винаги, а и разбираемо, имайки предвид тежестта на банковите й сметки, лейди Тръмп „разбива” всяка една дама-гост в техния скромен дом - в моден и стилистичен аспект.

Краят на миналата седмица обаче не беше от най-приятните за красивата брюнетка. Освен че съпругът й Доналд сътвори пореден гаф, изоставяйки я на стълбите, Мел трябваше да се бори с още един проблем. Така уверено носеща титлата, най-стилизираната Първа дама изглежда е на път да изгуби короната си.

Преобразуван в ринг, Белият дом посрещна на визуален бой, две от най-красивите първи дами в света. От едната страна е винаги безупречната Мелания, а от другата, още една по-млада от мъжа си мадама, Бабишова, чешкото Първо лейди. Не само че двете са славянки, омъжени за милиардери почти двойно по-възрастни от тях, лейдитата се отличават и с огромната си страст към модата и изисканата външност.

Облечена в зелено манто на Alexa Chung, Мел потъна в сянката на Моника, жаргонно наричана чешката М. Тръмп. Стилизирана с миди, сътворено от деликатна тъкан, розово-лилавеещо палто на Fendi, Моника, не само че изглежда изискано и много шик, а допълнително акцентира собствената си, нежно-аристократична красота.

В по-нататъшното развитие на деня става ясно, че под красивото италианско творение, Бабишова облича рокля на Victoria Beckham, отново добавяща силна доза луксозност в излъчването й.

Колкото и да изглеждат щастливи, сигурни сме, че дамите не се чувстват съвсем комфортно в цялата ситуация, имайки предвид жестоката конкуренция. Едно е ясно, двете са по европейски красиви, стилни и много фешън, с благ акцент върху Бабишова в случая. Ние избрахме фаворит, а вие? Коя дама е вашият дипломатически избор? Споделете в анкетата долу>>>

Анкета

Коя първа дама изглежда по-добре?

More Celebrities

Внезапно слабичката Кейти Пери и пак ли за онова лекарство става въпрос

Celebrities преди 14 часа

Кейти Пери и силно вталената й фигура, демонстрирана в прозрачна мрежеста рокля на музикалните награди iHeartRadio 2024 възбудиха добре познатия ни шум около "обичайния заподозрян" - Оземпик. 

Pre-Fall 2024 на Dior и всички звездни гости на Мария Грация Кюри

Celebrities преди 11 часа

На 15 април в Ню Йорк беше показана предесенната колекция на френската модна къща Dior. Творческият директор Мария Грация Кюри събра на първия ред куп на шоуто в Бруклинския музей куп звездни посланици на марката.