Следва

Trend report: Може да е март, но сънуваме strappy сандали

Dare U: Лилипутското Jacquemus

Най-накрая чанта, побираща спестяванята ни... le Mini Chiquito

Fashion преди 5 години

След поредицата изящни аксесоари, за които мечтаехме сезони наreд - обувките със скулптурален ток и великолепната La Вomba - младият французин сътвори нещо различно и много симпатично за настоящия сезон. В колекцията Есен/Зима 2019, дизайнерът отново инкорпорира един вече утвърден модел, презентиран в лилипутски мащаб.

Талантливият Симон Порт Жакмюс ни предлага Le Mini Chiquito чантичката с изискана форма, деликатен силует и в разнообразие от цветове. Новото чанте демонстрира способността на дизайнерите да хиперболизират идеите си - в случая от гледна точка на микротенденцията, която мигновено намалява бюджетите ни със скромни четиристотин и четиридесет евро.

Интересен е фактът, че миниатюрката побира единствено и само любовта ни към модното изразяване, няколко дъвки или определен брой стотинки, с които ще останем след сериозната инвестиция. За малко по-смелите, Le Mini Chiquito предлага да предпази SIM картите ни при внезапна нужда от бягство от реалността или в по-сериозен случай да побере годежния пръстен, няколко презерватива и всичките тайни, свързани с тях.

Ние не сме сигурни, а вие? Ще си купите ли лилипутското Jacquemus чанте? Споделете в анкетата долу>>>

Анкета

Бихте ли си купили Le Mini Chiquito?

More Fashion

От ципа на Ема Стоун на Оскарите до ципа като символ на независимост

All fashion преди 14 часа

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 1 ден

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.