Следва

Чакането наистина свърши. Новият албум на Риана излиза на 23 ноември

Отраженията на Силви Вартан, тази неделя в „НепознатиТЕ” по bTV

Три дни преди концерта си в България, на 25 октомври от 12.00 часа в поредицата „НепознатиТЕ” по bTV, Силви...

Events преди 14 години

Три дни преди концерта си в България, на 25 октомври от 12.00 часа в поредицата „НепознатиТЕ” по bTV, Силви Вартан ще разкрие дълго пазени тайни от своя личен и професионален живот във филма „Отражения”.

Предпремиерата на продукцията ще бъде на 21 октомври, сряда от 19.00 часа в „Дома на киното”.

За първи път жената, изпяла „Марица” и разплакала българската публика с „Облаче ле, бяло”, говори откровено за България след 9-ти септември, за раните от емиграцията, за успешната кариера и личните кризи. Във филма Силви Вартан ще разкаже за тъжните периоди в живота си, за щастието да си майка и баба, за българската си дъщеря Дарина, за милата й страна България.

Какво е да напуснеш родината си, без да вярваш, че един ден ще се върнеш отново в нея? Как 16-годишна се превръщаш в звезда за една нощ и какво е да делиш една сцена с Бийтълс? Как след всичко се превърнеш в идол на няколко поколения меломани? Възможно ли е да споделиш част от живота си с друга звезда и каква е цената на успеха?

Отговорите на тези и много други въпроси зрителите ще научат във филма „Отражения”, на 25 октомври, неделя от 12.00 часа само по bTV.

Това е първият оригинален български документален филм, посветен на легендарната певица с автор Георги Тошев, оператор Румен Василев и режисьор Ема Константинова.

Продукцията е снимана за няколко дни в Париж през септември, където Силви Вартан допуска екипа на „НепознатиТЕ” на последните репетиции преди премиерата на шоуто й в легендарната зала „Олимпия”.

„Преди 5 години мечтаех да направя концерт и филм за Силви Вартан, защото ако има човек, който олицетворява любовта към родината от разстояние, това безспорно е Силви.

Трябвало е да изчакам, защото сега филмът ще подгрее концерта, така както се прави в целия свят, когато става въпрос за големи звезди”, споделя Георги Тошев.

Над 60 часа екипът преглежда архивните материали от професионалния и личен живот на Вартан.

Във филма зрителите ще видят уникални кадри на Силви с Джони Холидей, с Бийтълс, с Карла Бруни и много други знаменитости.

Освен Вартан, Георги Тошев интервюира още съпруга й Тони Скоти, главния секретар на благотворителната фондация „Силви Вартан” Жан-Марк Сань, приятелката й от детството Фани Теохарова. Какво ще споделят те за зрителите на „НепознатиТЕ” – отговорите тази неделя в 12.00 часа по bTV.
 

More from View Sofia

Големите любовни истории: Силви Вартан и Джони Холидей

Celebrities преди 1 година

„Всъщност осъзнах, че той в никакъв случай не беше бунтар. Той беше срамежлив и много дисктерен. И адски красив. Двамата бяхме еднакви. Като брат и сестра - разбирахме нещата по един и съши начин, изпитвахме напълно сходни емоции. Отношенията ни никога не са охладнявали, даже напротив - бяха луди. Да изживееш лудостта... Много пътувахме по турнета, но винаги се виждахме веднага щом можем. Бяхме в една и съща лодка, разбирахме този начин на живот, очакванията, които имаше от нас този бизнес. Никога не сме били жертва на рутината.“ Силви Вартан

More Events

10-те най-добри павилиона на Венецианското биенале, от тях - куп източноевропейски

Events преди 2 дни

Обикновено националните павилиони на Венецианското биенале играят втора цигулка на основната изложба - което е иронично, като се има предвид, че в тях има толкова много изкуство, ако не и повече, отколкото това, което се съдържа в Арсенале и Джардини взети заедно. Но тази година, с основна изложба, която поставя под въпрос идеята за държавите като цяло, не е възможно да се пренебрегнат националните павилиони.

Имърсив представленията на Karakashyan & Artists ни водят зад кулисите на професионалната кухня

Events преди 1 седмица

Режисьорът и хореограф Коста Каракашян и режисьорът и драматург Антония Георгиева отново събират сили с артистичния сладкар Александър Цеков за поредица от завладяващи спектакли, разкриващи скрития свят на ресторантската кухня.

The Heavens - изложба на Паоло Уудс и Габриеле Галимберте

Events преди 1 седмица

Галерия Синтезис и Френският институт в България представят изложбата “The Heavens” на Паоло Уудс и Габриеле Галимберти, чиято премиера е на фестивала Les Rencontres d'Arles през 2015 г. и оттогава гостува на множество музеи и фестивали. “The Heavens” е мащабен артистичен проект с критичен поглед към офшорните зони, който съчетава дългосрочно журналистическо разследване, фотография, финансови анализи и инфографики. Офшорните зони* тихомълком превземат целия свят. Повече от половината световна търговия преминава през тях. Нарастващият брой статии и доклади по тази сложна тема обикновено са илюстрирани със снимки на тропически плажове с палми. Така ли изглеждат наистина данъчните убежища?