Следва

Детокс ритуал за сияйна кожа от Esthederm

Blond Absolu за абсолютни блондинки: Kèrastase с първа серия за руси коси

Руса съм, мамо, руса съм!

Hair преди 5 години

Казах аз 15 години назад, когато с едно движение на фризьорския гребен оставих кестенявото в миналото и прекрачих в бъдещето си на блондинка. Оттогава насам съм станала експерт относно какво именно е русо, какво именно е блондинка, плюс рискове на живото предаване от фризьорския салон, спадове и подеми, изтънявания и възвратни сгъстявания, сгрешени нюанси, прораснали върхове, маскирането им съответно, и пр., и пр.

Едно от научените неща обаче е безпрекословно правило, което бих предала на студентите си, когато ме поканят за лектор в Университета Блонди, и то е, че ако искаме хубава, гладка, равна, нецъфтяща и секси руса коса, трябва да използваме точно определени продукти.

via GIPHY

Ура за това, че този завет е подет и от най-добрите в бранша. Kérastase представи пред света, точно на 8 март 2019-та серията си Blond Absolu, първата от марката, създадена ексклузивно за грижата за русата коса. „Вие се осмелявате, ние се грижим" е призивът към всички жени по света, избрали русия цвят за своята коса. Blond Absolu е наистина топ грижа, която съдържа комбинация от продукти, подсилени с хиалуронова киселина и екстракт от еделвайс.

Blond Absolu на Kérastase осигурява едновременно две жизненоважни ползи за изсветлената коса - грижа за състоянието на косъма чрез хидратация и мекота, и интензивно неутрализиране на нежеланите оттенъци. В новата гама своята премиера в грижата за изсветлената коса правят и ултравиолетовите неутрализиращи съставки.

Серията Blond Absolu предлага две вани: Озаряваща, която подчертава и озарява естествения блясък на косата и изглажда косъма от корена до върха, и вана Ултра-виолет, която моментално неутрализира нежеланите оттенъци, озарява русата коса, възстановява блясъка и мекотата. Грижата за изсветлена коса носи името Цикафлаш, продукт-хибрид, който дава подхранващата сила на маска и леката формула на мляко. Той моментално и интензивно възстановява косата, като я предпазва от накъсване. Максата Ултра-виолет възстановява и подхранва косата, за да я направи мека и блестяща, както и неутрализира нежеланите топли оттенъци за равномерен рус цвят.

via GIPHY

Многофункционалният серум Цикаплазмас термо защита текстурира косата, подсилва увредените зони за по-малко накъсване, като може да се използва през деня и нощта за гладка и мека коса. Всички продукти от гамата Blond Absolu могат да бъдат комбинирани по различни начини за индивидуална грижа и нуждите на всяка изсветлена коса –от екстремно русо, калифорнийски балеаж и „целунато от слънцето русо" до светли кичури.

„Русото е разнообразно. Няма само едно русо, нито пък само един образ на красота и женственост. Няма правила в русото, с изключение на едно – грижата" е ключовото послание от екипа на Kérastase.

via GIPHY

Цялата гама Blond Absolu е във фризьорските салони, които работят с марката, чиито списък е ТУК

More Hair